​Visioner bag Myretuen

Kære børn og forældre

Jeg hedder Eva Otzen og er grundlæggeren af Myretuen. Mit mål med Myretuen har fra starten været at skabe en institution med vægt på udeliv, spændende oplevelser, musik, dyreliv, motorik, fantasi og ikke mindst kærligheden til børn.

Min egen barndom og mine 5 børn's barndom var fyldt med ovenstående værdier. Jeg er uddannet fotograf, og har undervist i Odder Kommunale Ungdomsskole (Foto/Vildmarksliv), på daghøjskole, har haft egen Fotografforretning og rejst i det meste af verden.

Efter jeg selv fik børn, har jeg i perioder haft mindre pasningsordninger i Odder kommune. Jeg har boet mange forskellige steder i Danmark, bla. på Mors og i Skælskør - hvor jeg arbejdede i en SFO. Min mand førte sidenhen familien viderer til Norge. Her startede jeg en Fotografforretning, hvor vi også arrangerede "War-Hammer"-aftener for børn og unge i lokal-samfundet.

I løbet af de 10 år vi boede i Norge, rejste jeg 2 gange til Australien - i perioder af 3 måneder - alene med vores børn, den yngste var 3 år. Med rygsæk og telt på ryggen, rejste vi rundt på "gå-ben" og med bus.


Disse rejser har givet mig en indsigt i, hvor meget små børn kan klare af fysiske anstrengelser og hvor meget de suger til sig af oplevelser, når de får muligheden herfor - børn kan meget mere end mange tror!! Efter 10 år i Norge, vendte vi atter hjem til Danmark.

Jeg fik job som dagplejer i Saksild. Det gav mig blod på tanden, så i Dec. 2006 åbnede jeg Odder Kommune's første puljeordning, som siden overgik til at være en Privat Pasningsordning, som så igen i 2011 blev omdannet til Odder Kommunes første Private Integrerede Institution..

Tænk hvilken gave det er, at få lov til at være med til at gøre jeres fantastiske børn til hele mennesker. Derfor brænder jeg, for det jeg laver og er dybt taknemmelig for jeres tillid.


I Myretuen har jeg samlet alle mine livsværdier. Men - uden min mand og mine dygtige ansatte, havde dette aldrig været muligt - en stor tak til jer !

Så derfor kære børn og forældre, endnu engang velkommen til Myretuen!​​