Ugen der gik hos Flyvemyrene, uge 50 - 2017

Hygge i hytten.:

Tak for Appelsiner og Æbler Maja K.

Vi har snakket om julen og om hvad der skete julenat, da Jesus blev født.

Bogen om ”Luituri” er færdig, så nu er vi klar til en ny bog efter Jul/Nytår.

Turer ud af huset.:​

Gymnastik Mandag hvor vi legede ”Kongens efterfølger” og øvede os i at springe buk.

Tirsdag bagte vi ”500” Pebernødder på produktionsskolen – børnene fik spørgsmålet.: Hvad er der i Pebernødder ? Peber og Nødder var svaret.

Efter Pebernøddebagningen byggede vi 2 store snemænd/koner ude på plænen bag skolen.

Onsdag lavede vi et pige-svømmehold og et drenge-svømmehold. Flyvepigerne var stolte, da de hver fik ansvaret for en Strandmy-pige.

Torsdag gik vi op til Kirken i Saksild, for at hilse på Jesus. Vi havde Eva’s hunde med – det var vældig populært at holde en hund i snor, så går man meget hurtigere !

I kirken mødte vi 2 engle. Desværre kunne vi ikke finde nogle billeder af Jesus som nyfødt, men – vi fandt ham på korset og alle ville have fortællingen om Jesu død. Den gemmer vi nu til Påske.

Vi fik en god snak om godt og ondt, om Gud og Djævlen og om det at blive fristet.

Fredag kørte vi ind til Kvickly, her skulle vi åbne låge nr 15 på den store Julemand. Tænk bag lågen stod der ”Ølkam” – hvad er nu det for noget ? En kam man kan dyppe i øl ?

Den søde Kvickly-mand, som tog imod os, da vi kom, gav os Pølsehorn, Juice og Clementiner. Tak rare Kvickly-mand, det var hyggeligt. Fra Kvickly gik vi til biblioteket, hvor vi lavede julepynt i lange baner.

Myretuen - Ugen der gik

​I Myretuen.:​

Vi har lavet ”hemmeligheder” i Eva’s hemmelige juleværksted – tys tys.

Fredag fik vi besøg af Produktionsskolen. De havde vores store Juletræs-collage med og en stor kagedåse med alle vores Pebernødder.

Vi ønsker alle en rigtig God Jul og Et Godt Nytår.​