Ugen der gik hos Flyvemyrerne, uge 49 - 2017

Aktiviteter i MT.:

Vi har leget med matematik, dvs. sorteret, sammenlignet og klassificeret sten efter farve og størrelse. En rigtig god samarbejdsøvelse. Nogle af grupperne var rigtig dygtige og hurtige til at løse opgaven.

Eva har 2 eftermiddage haft kreativt værksted, hvor der er blevet produceret Cirkusbilletter og Guilander. Julemor kom i Fredags med Puk og Prik – hende har vi ventet på !

Hygge i hytten.:

Vi har alle ”viklet garn om Nisser”. De hænger nu i det store vindue i gavlen af MT.

Vi har delt Cirkus-roller ud, så alle har fået en vigtig funktion i vores Nissecirkus.

Ib Spang Olesens ”Mosekonen” har vi læst, for en af dagene var der så tåget at vi slet ikke kunne se MT, da vi var ude at løbe.

Produktionsskolen.:

Så er vi i gang igen med lege og massagehistorier. Små fine juletræer med pynt er det også blevet tid til.​

Ture ud af huset.:

Torsdag gik vi op til ”Maja’s legeplads”, hvor de har sat en ny svævebane op. Det var sjovt og der blev også tid til at lege ”Hans og Grethe”.

Fredag var vi i teater i Viby for at se ”Nisse Twins”, hold op det var sjovt – 2 granvoksne mænd i sparkedragter, som opførte sig nøjagtig som små børn. Jeg tror børnene kunne genkende sig selv – de lo helt vildt, så selvhøjtidelige er de i hvert fald ikke.

Gymnastik.:

Vi har igen lavet Yoga, en tur til ”drømmesøen” – nu kan børnene selv huske stillingerne – flot. Vi har også svinget os i rebene, lavet samarbejdsøvelser i hula-hop ringe og trampet rytmer med vores fødder.

PS.: Eva og Salomon var i Løvbjerg for at købe is til Flyvemy. for de 50 kroner, han fandt i Tranbjerg, sidst vi var i teater.