Ugen der gik hos Flyvemyrerne, uge 46 - 2017

Hygge i hytten.:

Mandag blev der spillet Domino med vores eget hjemmelavede spil ”Matematik for sjov” og fanget fisk med prikker, som skulle tælles.De smarte fandt hurtigt ud af, at fange de fisk med flest prikker, hvis man skulle gøre sig håb om at vinde.

Vi kæmper lidt med støjniveau og papegøjesnak i hytten. Vi prøver at indføre nogle tegn, så vi kan få mere ro – ikke alle elsker larm !

Gymnastik.:

Koordineringsøvelser var på programmet – løft højre ben og løft venstre arm ! Ups ikke alle har helt styr på højre og venstre, så det var faktisk svært.

Ture ud af huset.:

Tirsdag skulle vi have været i Ørting Mose, men vejrguderne var ikke med os, så vi tog ind til Stampmøllen, hvor vi kunne få lidt læ under træerne – drikke Mjød-/Gederams-the, svinge os over bækken i en slynge, plaske rundt i bækken og glide ned af mudrede skrænter – herlig tur.

Torsdag stod i fødselsdagens tegn. Nynne inviterede til fest, hvor vi både mødte Piraten ”Sortskæg” med klo og ægte træben. Vi fik tatoveringer, tørklæder og fandt en rigtig skat. Tænk Piraten måtte køres på en sækkevogn, han blev træt i træbenet !

Hos Nynne har de et helt særlig skab, når du åbner det, så kommer 3 skønne pjuskede Marsvin ud. Det ene Marsvin var lidt uartigt. Det tissede på Emily. Vi siger tak for dejlig mad og fordi vi måtte møde ”Sortskæg”.

Fredag var vi igen heldige. Alberte havde inviteret os til sin fødselsdagsfest. Hjemme hos Alberte har de på loftet et legeland, næsten lige så stort som Leo’s. Her blev der leget i alle kroge med alt det skønne legetøj, som Alberte har adgang til hver dag.


Hos Alberte har de også en Flødebollekatapult – et kæmpe hit. Bolde og Flødeboller fløj gennem luften i et væk. Dagen blev afsluttet med en skattejagt, dog uden ”Sortskæg”.

Tak for endnu en dejlig fødselsdag.

​Vi takker for ugen der gik, Marcus og Eva