Ugen der gik hos Flyvemyrerne, uge 44 - 2017

Hygge i hytten.:

Så blev skovbundene endelig færdige og hvor blev de flotte.

Vi har snakket om genbrug og hvad det betyder ?

Alberte var den eneste, som havde et bud – ”jo altså, min mor har en veninde, som har fået stjålet sit fjernsyn 2 gange af en genbrugstyv”. Det er ikke altid let at høre nuancerne i sproget. Tak for den kommentar Alberte, der forlængede du lige vores liv med 1 uge (grin – og du forlænger livet).

Ture ud af huset.:

Mandag Gymnastik – hvor vi bl.a. skulle lege at vi manglede enten et ben eller en arm – 2 og 2 skulle vi hjælpe hinanden med at slå kolbøtter, klatre opad og balancere på en bom. Alle var lykkelige, da de fik arme og ben tilbage.

Tirsdag – Halloween tur – da Eva ikke længere må skræmme børnene, blev det en meget afdæmpet tur, hvor nogen af børnene alligevel blev lidt bange – YES…

Skønt at komme en tur i efterårsskoven – bygge bladbunker – slås i blade – lege heksen ”fanger Hans og Grethe” og så til sidst en lille skattejagt. Vi fulgte billeder af heksens familie og husdyr gennem sump, vand og brombærranker – fandt støvbolde som heksen havde smidt – klemte på dem og undrede os over den mystiske røg, som kom væltende ud af dem.​

Til sidst kom vi til heksens hus, hvor vi fandt en gryde bevogtet af en stor Edderkop (og så ville Oskar hjem), gryden var fyldt med ”Knogleknas”(Popkorn), som alle, undtagen Emily, spiste med velbehag (Emily spiser aldrig popkorn).

Kreative på legepladsen.:

Torsdag blev vi delt i 3 grupper, hvor hver gruppe fik en kasse med træklodser, 2 actionfigurer, 2 dyr og en Barbiedukke.

Nu skulle hver gruppe bygge noget og finde på en leg, hvor hvert barn fik tildelt en figur/et dyr/en dukke = en rolle.

Uha uha, det var svært. Stakkels Salomon og Viggo, som var i gruppe med 3 stærke ”kvinder”. De 2 drenge fik ikke indført et ord. Pigerne gav dem 2 dyr og besked om ikke at røre klodserne ! Den anden gruppe fungerede godt. Den tredje bestod til sidst kun af 3 børn, da 2 blev sure og forlod gruppen !

Ja, gruppearbejde har altid været svært.

Fredag genbrugte vi sten og forvandlede dem til Dominobrikker. Vi gravede også vores Skildpaddeæg op – 7 stk i alt. Nu har vi mere til vores Zoologiske Museum (hvis vi kan skaffe det, skal de i Formaldehyd).

Tak for denne gang.

​Marcus og Eva