Ugen der gik hos Flyvemyrerne, uge 40 - 2017

Hygge i hytten.:

Mandag havde Eva 3 små hjælpere i køkkenet. Vi skulle lave efterårsgrød med æblekompot. Mens Eva rørte i grøden, rev pigerne (Laura, Mollie og Olivia) æbler til kompotten.

Torsdag arbejdede alle koncentreret med at trække Kastanjer, Agern og Perler på snor – nogen lavede halskæder (mest til mor), andre lavede ophæng på flere meters længde.

Ture ud af huset.:

2 teaterture blev det til i denne uge. Mandag ”Hjem” af Madam Bach på Odder Bibl., Tirsdag ”Bytte bytte Købmand” på Højbjerg Bibl. Sidsnævnte blev en meget intim forestilling, da der kun var 2 andre børn foruden os (MT).

Der blev lavet meget sjov mellem skuespilleren og publikum. Tænk – han kaldte Eva for Gitte og Frank for Flemming.

Teaterstykket var den gode gamle historie om en bondemand, som drog til marked for at sælge sin hest. Men – i stedet for en handel, byttede han sig undervejs til et Æble. Sød lille historie med sjove dukker.

Fredag - den flotteste dag i ugen kørte vi til Hørhaven- her lavede vi bål – forberedte mad og malede naturbilleder. Da børnene gik vildt meget op i maleriet (brugte ca. ½ timehver), nåede kun 6 børn at male og sikke nogle flotte billeder (vi maler videre en anden gang). Måske vi skulle lave en kunstudstilling?

I dag gjorde i noget, vi ellers aldrig gør - vi brugte, foruden bålet 3 stk. ”Engangsgrill”. Ideen var, at så kunne børnene selv vende deres Majskolber, Soyapølser og Bønnefrikadeller. 4 børn om hver grill – det var superhyggeligt. Vi fik også Græskar, som havde ligget inde i bålet, godt brændt på alle sider – men super lækkert indeni. Alle smagte, men ikke alle kunne lide det.

Hørhaven er et dejligt sted med store klatre- og Æbletræer – der blev klatret og der blev spist æbler i lange baner – ja, i dag var livet bare skønt.

Tusind tak for en herlig uge.

​Frank, Marcus og Eva​