Ugen der gik hos Flyvemyrerne, uge 39 - 2017

Hygge i hytten.:

Vi har samlet blade i Myrehaven – de ligger nu i pres til senere brug. Vi har også klippet og malet store blade til pynt i MT’s store vindue. Fredag havde vi besøg af en sød lille have-snegl, som sneglede sig fra hånd til hånd.

Laura, Mollie og Olivia har også hjulpet Eva med at plukke æbler.

Turer ud af huset.:

Tirsdag var vi til fødselsdag hos Maya. Det var hyggeligt med leg, spil, pølsehorn og kage. Men tænk – Eva klemte Maya’s finger i døren, så da vi skulle på skattejagt, græd Maya mens opgaverne blev løst – Fy Eva !

Heldigvis endte det hele godt. Maya blev glad igen – tak for en sjov formiddag.

Torsdag sejlede alle Piraterne med ”Myre-skibet” til Ebeltoft. Her skulle de borde Fregatten Jylland, dræbe mus og mænd og drage rige hjem. Sådan gik det ikke – Kaptajnen på Fregatten Jylland, syntes nemlig Myre-Piraterne var vildt nuttede og så er det svært at slå folk ihjel. Vi fik vores helt egen rundvisning af Kaptajnen og det der gjorde mest indtryk var kanonerne, Kongen og Dronningens kahyt og naturligvis operationsstuen – gys. Davy Jones delte Lakridspiber ud på dækket, mens Black Pete styrede os sikkert i havn igen.

​For at få rør bentøjet, vandrede Piraterne hele vejen ud til Kaløvig Slotsruin. Det var hårdt – jeg er tørstig - jeg er sulten – jeg kan ikke gå mere – sikke nogle ”kønne” Pirater. Det var hele turen værd, også selvom vi ikke fandt dragen, som vogter den store skat.

Flot udsigt og spændende at se den gamle ruin. Vi så også en Sæl der lå på en sten ude i vandet. I bussen ventede resten af madpakkerne og så var alle glade igen.

Gymnastik.:

I denne uge har vi øvet rigtig meget kaste-gribe. Det er de bare gode til.

Tusind tak for oplevelsesrig uge.

​Kaptajn Sortskæg, Davy Jones og Black Pete